Ken uw Wouw fotowedstrijd.


Ken uw Wouw - mei 2019

“De paden op, de lanen in. Vooruit met flinke pas. Met stralend oog en blijde zin en goed gevulde tas”.

 

De makers van de mooie wandelroute “Ster van Wouw” rondom het dorp hebben vast gedacht aan dit wandellied uit grootmoeders tijd. Via www.klikprintenwandel.nl/wandelroutes/ster-van-wouw kun je de route downloaden. Deze voert onder meer langs de Smalle Beek aan de achterzijde van de sportvelden van Cluzona. Komend vanuit de Waterstraat liggen, juist voordat je op de Doeldreef uitkomt, aan je rechterhand enige volkstuintjes. Het dichtstbijzijnde heeft een vaste bewoner in de vorm van een vogelverschrikker, die voor de aprilfoto model heeft gestaan. Toen de foto werd gemaakt, keek je in het gezicht van de vogelverschrikker, maar momenteel heeft hij de wandelaar de rug toegekeerd.

 

André Hertogh werd door loting winnaar van de cadeaubon met een waarde van € 15, beschikbaar gesteld door Ondernemers Vereniging Wouw. Hij heeft deze inmiddels in ontvangst kunnen nemen.

 

Wilt u in mei meedingen naar deze prijs ? Stuur dan een email met de oplossing naar info@dorpsraadwouw.nl met vermelding van uw adres. U kunt dat gedurende de gehele maand mei van 2019 doen.

 

Klik op de foto om deze te vergroten.

 

 


Een ommetje vanuit Wouw.

Zo geniet u van Wouw op zijn mooist. Dit ommetje voert verschillende keren langs de Smalle Beek, waar u onmiddellijk de prachtige rijen knotwilgen, poelen en andere landschapselementen zullen opvallen.De Ster van Wouw en andere wandelroutes zijn verkrijgbaar bij het VVV steunpunt in Wouw, Bergsestraat 1

 

(bron:Brabants Landschap)

Download
Een ommetje vanuit Wouw
ster.png
Portable Network Grafik formaat 298.0 KB