Ons kent ons, dat maakt Wouw zo leuk!

Nieuws

Wat kan de wijkzuster voor u betekenen ?

Mijn naam is Wendy Ooms, 31 jaar oud, samenwonend en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 4, 3, en 1 jaar oud. Sinds 1 januari ben ik werkzaam als wijkzuster in Wouw, Heerle en Moerstraten. Hiervoor heb ik 8 jaar gewerkt als wijkverpleegkundige in Wouw en Nispen en 2 jaar als projectleider van het project vroeg signalering kwetsbare ouderen.Mijn naam is Wendy Ooms, 31 jaar oud, samenwonend en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 4, 3, en 1 jaar oud. Sinds 1 januari ben ik werkzaam als wijkzuster in Wouw, Heerle en Moerstraten. Hiervoor heb ik 8 jaar gewerkt als wijkverpleegkundige in Wouw en Nispen en 2 jaar als projectleider van het project vroeg signalering kwetsbare ouderen.

Wat zijn mijn werkzaamheden als wijkzuster
U kunt bij mij vrijblijvend terecht voor allerlei soorten vragen. Het kunnen vragen zijn die betrekking hebben op het gebied van wonen, welzijn en zorg of misschien heeft u alleen maar de behoefte aan een luisterend oor. U kunt tevens bij mij terecht wanneer u zich zorgen maakt over bijvoorbeeld een buurtbewoner of familielid. Middels een huisbezoek zal ik uw wensen en behoeften in kaart brengen en gaan we samen de vervolgstappen bepalen. U kunt hierbij onder andere denken aan: bemiddelen tussen mantelzorgers, inschakelen van vrijwilligers, contact met de woningstichting of het inzetten van thuiszorg.
Verder sta ik onder andere in contact met andere zorgverleners, welzijnsorganisaties en de verschillende huisartsen. Zij kunnen ook hun zorgen of een niet-pluis gevoel over iemand bij mij wegleggen. We zullen dan onderling afstemmen wie diegene gaat benaderen en zo eventueel vervolgstappen maken.

Hoe ben ik te bereiken:
Tel: 088-5602288
Email: wooms@twb.nl
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag
Ik hoop graag kennis met u te maken!

                                                                                                                                                               

terug naar overzicht

Nieuws

Vergaderverslag april, mei, juli, augustus, september, oktober en december 2018, januari, februari 2019 alsook het verslag van de openbare jaarvergadering van november

In de vergadering van 28 maart 2019 heeft het bestuur het verslag van februari goedgekeurd. Reacties ontvangen we graag op info@dorpsraadwouw.nl

Lees verder
Dorpsspreekuur Wouw in de Geerhoek

Voor vragen over zorg, welzijn, veiligheid, financiƫn, vrijwilligerswerk en wonen. gratis en zonder afspraak.

Lees verder
Werkzaamheden Martel vanaf 14 augustus

Lees verder

Agenda Dorpsraad

23-04-2019

Maandelijks contactuur dorpsraad Wouw voor alle inwoners in Cultureel centrum De Geerhoek, Kloosterstraat 19b van 19:30-20:00 uur. Voor al uw vragen of suggesties! Dorpsraad Wouw verbindt !

Lees verder

Evenementen

Dorpsspreekuur 25 april 2019 Wouw in de Geerhoek

Voor vragen over zorg, welzijn, veiligheid, financiƫn, vrijwilligerswerk en wonen. gratis en zonder afspraak.

Lees verder
28-03-2019

Inloopbridge in de Geerhoek

Elke maandag, aanvang 13.00 uur

Lees verder
01-08-2017

Projecten

Ken uw Wouw - april 2019

Lees verder

Vouchers

Alle werkgroepen

Lees verder

Alarmering hulpdiensten

Buurtpreventieteam Wouw

Lees verder

Schoon, schoner, schoonst ...

Lees verder


© Dorpsraad Wouw - Ontwerp en realisatie door buro111