Voor jou, door jou, samen met jou...

Nieuws

Wordt Wouw een grasgroene buffer ?

Wordt Wouw een grasgroene buffer ?

De Dorpsraad Wouw maakt zich zorgen over het voornemen om een groot deel van de groenperken om te vormen naar gras en vele bomen te rooien.

De gemeente Roosendaal is onlangs in de Westrand gestart met het omvormen van groenvakken. Een groot deel daarvan zal als gras terug ingezaaid worden.

Volgens een voorstel zal dit later in het jaar ook in Wouw gaan gebeuren. Zie voor details onder 'kwaliteitsimpuls'  de website van de gemeente of klik hier

Van de om te vormen projecten in Wouw is het voorstel om er 9 volledig en 2 gedeeltelijk in te zaaien als gazon. In de Neerakker, Molensingel en 28 Oktoberstraat wil men vele bomen rooien.

De werkgroep Groen van de dorpsraad heeft de projecten bekeken en is van mening dat dit voor een aantal een goede beslissing is. Voor de overige zou het behoud of vernieuwing van de gehele of gedeeltelijke beplanting straatbeeldbepalend wenselijk zijn.

Veel zal afhangen van hoe de omwonenden hierop reageren.

De gemeente Roosendaal zal nog een informatieavond organiseren waar bewoners hun mening kunnen geven. De werkgroep Groen van de Dorpsraad Wouw is ook zeer benieuwd naar de meningen en voorstellen.

Zij wil, indien gewenst,  later samen met bewoners de meningen en voorstellen bespreken met de gemeente. Men kan reageren via werkgroepgroen@dorpsraadwouw.nl

terug naar overzicht

Nieuws

Vergaderverslag april, mei, juli, augustus, september, oktober en december 2018, januari, februari 2019 alsook het verslag van de openbare jaarvergadering van november

In de vergadering van 28 maart 2019 heeft het bestuur het verslag van februari goedgekeurd. Reacties ontvangen we graag op info@dorpsraadwouw.nl

Lees verder
Dorpsspreekuur Wouw in de Geerhoek

Voor vragen over zorg, welzijn, veiligheid, financiƫn, vrijwilligerswerk en wonen. gratis en zonder afspraak.

Lees verder
Werkzaamheden Martel vanaf 14 augustus

Lees verder

Agenda Dorpsraad

23-04-2019

Maandelijks contactuur dorpsraad Wouw voor alle inwoners in Cultureel centrum De Geerhoek, Kloosterstraat 19b van 19:30-20:00 uur. Voor al uw vragen of suggesties! Dorpsraad Wouw verbindt !

Lees verder

Evenementen

Dorpsspreekuur 25 april 2019 Wouw in de Geerhoek

Voor vragen over zorg, welzijn, veiligheid, financiƫn, vrijwilligerswerk en wonen. gratis en zonder afspraak.

Lees verder
28-03-2019

Inloopbridge in de Geerhoek

Elke maandag, aanvang 13.00 uur

Lees verder
01-08-2017

Projecten

Ken uw Wouw - april 2019

Lees verder

Vouchers

Alle werkgroepen

Lees verder

Alarmering hulpdiensten

Buurtpreventieteam Wouw

Lees verder

Schoon, schoner, schoonst ...

Lees verder


© Dorpsraad Wouw - Ontwerp en realisatie door buro111