Ons kent ons, dat maakt Wouw zo leuk!

Nieuws

!ALERT | wouw stevig van start

In mei 2015 was ALERT|wouw stevig neergezet in drie van de vier Wouwse wijken, die door buurtpreventie Wouw op de kaart zijn gezet. Het aantal deelnemers bedroeg toen 47. Inmiddels zijn er 107 aangemelden en hebben we de lat voor eind 2016 gelegd bij een aantal van 200. Het principe is dat deelnemers die in een bepaalde wijk wonen bij elkaar in een WhatsAppgroep worden geplaatst. Bij onraad alarmeert degene die het voorval waarneemt via 112 de politie en plaatst een bericht in de WhatsAppgroep. Deelnemers in dezelfde wijk ontvangen het bericht en komen in actie. Dat dient wel volgens vooraf afgesproken spelregels te gebeuren om de veiligheid van eenieder te kunnen waarborgen. Belangstellenden kunnen via buurtpreventie@dorpsraadwouw.nl een aanmeldformulier en de spelregels opvragen. Een aanmeldformulier kunt u ook hier downloaden. Graag ingevuld en ondertekend in de brievenbus van Hogewerf 12 stoppen.
Zegt het voort ! Maak elkaar enthousiast en doe mee ! Samen met de politie zorgen we zelf voor meer veiligheid in onze buurt !

terug naar overzicht

Nieuws

Vergaderverslag april, mei, juli, augustus, september en oktober 2018, alsook het verslag van de openbare jaarvergadering van november

In de vergadering van 18 december heeft het bestuur het verslag van oktober en van de openbare jaarvergadering van november goedgekeurd. Reacties ontvangen we graag op info@dorpsraadwouw.nl

Lees verder
Dorpsspreekuur Wouw in de Geerhoek

Voor vragen over zorg, welzijn, veiligheid, financiƫn, vrijwilligerswerk en wonen. gratis en zonder afspraak.

Lees verder
Werkzaamheden Martel vanaf 14 augustus

Lees verder

Agenda Dorpsraad

19-12-2018

Maandelijks contactuur dorpsraad Wouw voor alle inwoners in Cultureel centrum De Geerhoek, Kloosterstraat 19b van 19:30-20:00 uur. Voor al uw vragen of suggesties! Dorpsraad Wouw verbindt !

Lees verder

Evenementen

Dorpsspreekuur 31 januari 2019 Wouw in de Geerhoek

Voor vragen over zorg, welzijn, veiligheid, financiƫn, vrijwilligerswerk en wonen. gratis en zonder afspraak.

Lees verder
19-12-2018

Inloopbridge in de Geerhoek

Elke maandag, aanvang 13.00 uur

Lees verder
01-08-2017

Projecten

Ken uw Wouw - januari 2019

Lees verder

Vouchers

Alle werkgroepen

Lees verder

Alarmering hulpdiensten

Buurtpreventieteam Wouw

Lees verder

Schoon, schoner, schoonst ...

Lees verder


© Dorpsraad Wouw - Ontwerp en realisatie door buro111